Καραγκιοζιλίκια από τους μάντηες

Όπως αναμενόταν ο Καραπατάκης και οι λοιποί μάντηες επιχειρούν με διάφορους αστέιους τρόπους να δημιουργήσουν ένταση ενόψει του αγώνα. Ο πρώτος που σκαρφίστηκαν αφορά τη διαδικασία ταυτοποίηση για σκοπούς διάθεσης των εισιτηριών.

Η ανακοίνωση της ομάδας είναι άκρως κατατοπιστική:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι η καθυστέρηση στην έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ είναι λόγω της απαίτησης της γηπεδούχου ομάδας να κατακρατήσει το εισιτήριο με τα αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία.

Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι η απόφαση της ΑΕΚ για να εφαρμόσει μέθοδο ταυτοποίησης με την αναγραφή του ονοματεπώνυμου και του αριθμού πολιτικής ταυτότητας στο εισιτήριο καθώς   και η ταύτιση στοιχείων με την ανάδειξη της πολιτικής ταυτότητας στις εισόδους του σταδίου είναι απόλυτα σεβαστή και έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει ως γηπεδούχος ομάδα.

Δεν έχει όμως καμία υποχρέωση και ταυτόχρονα κανένα δικαίωμα ως γηπεδούχος ομάδα να παρακρατήσει το εισιτήριο στο οποίο αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου εισιτηρίου της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επί αυτού έχει ζητηθεί και παραληφθεί γνωμάτευση από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία έχει κοινοποιηθεί στην ΑΕΚ και ταυτόχρονα έχει αποσταλεί, στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και στον Αρχηγό Αστυνομίας.

Ως εκ τούτου αναμένουμε από την ΑΕΚ όπως εφαρμόσει ως επιθυμεί την μέθοδο ταυτοποίησης αλλά να  αναιρέσει την απαίτηση της για παρακράτηση του εισιτηρίου έτσι ώστε να προχωρήσουμε και εμείς στην έναρξη της προπώλησης.

Σε σχέση με την έναρξη της προπώλησης για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, λεπτομέρειες θα δοθούν αύριο το πρωί μετά την πραγματοποίηση της νέας σύσκεψης ασφαλείας που έχει οριστεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!