Καθαρό μυαλό και τσαμπουκά

Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ανώτερη ομάδα από την Ντούντελανζ, κάτι όμως που δεν επιβεβαίωσε στον πρώτο αγώνα έστω και αν κέρδισε. Είναι για αυτό εξάλλου που οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Οι Λουξεμβουργιανοί τις βασίζουν στο ότι η ομάδα μας θα αρχίσει το ίδιο νωθρά τον αγώνα και παίζοντας στην έδρα τους θα μπορέσουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Το αντίδοτο σε αυτό είναι να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα μπορέσει από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό του και να μπορέσει να χτίσει πάνω στα δυνατά του σημεία. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι παίκτες του Μπέιν να πάρουν στα σοβαρά τον αγώνα και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.

Τα αμυντικά κενά που παρατηρήθηκαν στον πρώτο αγώνα οφείλονταν και στη χαλαρότητα που έδειξαν οι δικοί μας κάτι που απαγορεύεται να συμβεί την Τετάρτη,

Επειδή η μπάλα είναι απρόβλεπτη η ομάδα μας θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιδράσει και στο σενάριο όπου η Ντούντελαζ προηγηθεί στο σκορ. Το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι να επιστρατεύσουμε την εμπειρία και με καθαρό μυαλό να πετύχουμε το γκολ που θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X