Καθησυχαστικός και αισιόδοξος

Η μέρα και οι συνθήκες ήταν τέτοιες που ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν μπορούσε να μην κάνει μετά από πολύ καιρό δηλώσεις. Το ετήσιο fan day λοιπόν ήταν η αφορμή για να ακούσουμε μετά από μήνες τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να τοποθετείται σε διάφορα θέματα.

Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε το αυτονόητο όσον αφορά το έλλειμμα που υπάρχει χωρίς όμως να πει το μέγεθος της οικονομικής τρύπας. Όπως πάντα ήταν και αυτή τη φορά καθησυχαστικός και αισιόδοξος…

Οι σχετικές δηλώσεις που έγινα στο Super Sport¨

«Το παρελθόν του ΑΠΟΕΛ μιλάει από μόνο του. Ένας θρύλος υπάρχει στο κυπριακό πρωτάθλημα, το ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούμε όσο δυνατό, μέσα στις επιτρεπόμενες δυνάμεις μας, να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε στην Ευρώπη. Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα, όπου υπήρξε διχόνοια υπήρξε και καταστροφή. Πρέπει να μείνουμε μονιασμένοι. Βλέπουμε να γίνεται δουλειά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ένωση χωρίς τον Τάμαρι:

«Αλίμονο να στηρίζεται το ΑΠΟΕΛ σε ένα ποδοσφαιριστή. Είναι ένα ταλέντο. Έχουμε όμως και άλλες, το Νατέλ, τον Καζού, είναι και ο Ρέζα. Βλέπουμε να υπάρχει ένα θέμα στην επιθετική γραμμή», ανέφερε και πρόσθεσε:
«Η μόνη αποτυχία που έχουμε ως τώρα, είναι φέτος, η μη κάθοδός μας στην Ευρώπη και στο οικονομικό έχουμε το πλάνο μας και ας μας ειρωνεύονται κάποιοι. Από εκεί και πέρα, για την μεταγραφική περίοδο, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα μας δώσει την οδηγία ο κ. Τραμετσάνι και ιδιαίτερα στον κ. Τέτι για να προχωρήσουμε σαν διοίκηση. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, όμως πιστεύω ότι πάλι τον Μάιο θα είμαστε εκεί, πρωταθλητές».

Για το οικονομικό και τους Γερμανούς επενδυτές:
«Μου δίνεται την ευκαιρία να πω κάτι, είχαμε πει ότι θα κάναμε μια δημοσιογραφική διάσκεψη. Θέλω να κάνουμε την δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα είναι έτοιμη έμπρακτα. Θέλω να ενημερώσω και να βεβαιώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει ένα έλλειμμα όμως θα το καλύψουμε».

Για την κάρτα φιλάθλου:
«Πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα. Έχουμε προσεγγιστεί από τον πρόεδρο της Βουλής για να έχουμε συνάντηση. Έχουμε πει όμως με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ότι είναι καλύτερο να είναι όλα τα σωματεία στη συνάντηση. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις που θα φέρουν τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Είναι ένα πρωτάθλημα που είναι ανταγωνιστικό και ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X