Κάτι κουρασμένα παλικάρια

Δύο συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη είναι αρκετοί για την ομάδα μας όχι απλά για να σημάνει συναγερμός αλλά για να αρχίσει η διοίκηση Πετρίδη να κάνει ακραίες σκέψεις που σχετίζονται με το άγχος της βαθμολογικής διαφοράς που μπορεί να μειωθεί περαιτέρω.

Δίνοντας συνέχεια στους λόγους που η ομάδα μας παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη και μετά την επισήμανση ότι η ομάδα δεν έχει τις βοήθειες που θα έπρεπε από τους τέσσερις του Γενάρη, πρέπει να εντοπίσουμε ένα άλλο σημαντικό παράγοντα.

Η κούραση των παικτών φαίνεται να είναι ένας άλλος λόγος που η ομάδα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί. Η εντύπωση που υπήρχε ήταν πως η διακοπή θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμη έτσι ώστε να πάρουν ανάσες αλλά αυτή δεν φαίνεται ότι βοήθησε σε ουσιαστικό βαθμό.

Όταν λέμε κούραση αναφερόμαστε τόσο στη σωματική όσο και στη ψυχολογική αφού εδώ και μήνες οι παίκτες ήταν προσανατολισμένοι και στο Europa league το οποίο λόγο και της πορείας διατηρούσε την αδρεναλίνη όλων στον μέγιστο βαθμό.

Το πως θα επιχειρηθεί η βελτίωση και σε αυτό τον τομέα και αν αυτό είναι εφικτό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Η θέληση για παραμονή στην κορυφή και η κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος είναι σπουδαίο κίνητρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X