Κάτι παραπάνω από πρόκριση

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τονωτικές ενέσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η χρονιά με επιτυχία και η πρόκριση επί της ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο είναι τέτοια. Η ομάδα μας έφυγε από τη Λεμεσό με παράπλευρα αλλά σημαντικά οφέλη πάνω στα οποία πρέπει να χτίσει ενόψει του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες έδειξαν τρομερή πίστη στις δυνατότητες τους και σε αντίθεση με τις εκτιμήσει,ς στο δεύτερο ημίχρονο όρθωσαν ανάστημα. Αυτό έγινε έστω και αν ο Ψευδιώτης μας άφησε με 10 δέκα παίκτες και ενάντια σε μια ομάδα που επιστράτευσε το δυνατό και σε κάποιες φάσεις σκληρό παιχνίδι.

Ο τρόπος που όλη η ομάδα πανηγύρισε το γκολ και στο τέλος την πρόκριση είναι ένα άλλο στοιχείο που μαρτυρεί ότι οι αντιξοότητες πείσμωσαν ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Κρίστιανσεν.

Εννοείται ότι η ομάδα δεν έλαμψε με την απόδοση της. Οποιος περιμένει ότι θα συμβεί αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει ψευδαισθήσεις. Ο ΑΠΟΕΛ όπως και χτες στο Τσίρειο έτσι και στη συνέχεια καλείται να παίξει με τρόπο που να καλύψει τις αδυναμίες του και να εκμεταλλευτεί τα θετικά του.

Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε για ακόμα μια φορά φέτος ο Μπερτόλιο αλλά ούτε αυτό πρέπει να επηρεάσει αρνητικά την πορεία προς το 26ο πρωτάθλημα και την επιστροφή στις νίκες την Κυριακή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X