Κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις μας

Ο Δώνης σκιαγράφησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγώνα και τις προεκτάσεις του αφού παραδέχτηκε ότι ρεαλιστικά ο βαθμός δυσκολίας ήταν τέτοιος που δύσκολα θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή, είναι μια σημαντική εμπειρία. Όταν είναι κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σου δεν μπορείς να πεις κάτι παραπάνω και έτσι ήταν σήμερα. Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε δυναμώσουνε και να σου δώσουνε μόνο θετικά σαν ομάδα. Ήταν όπως το περίμενα είχαμε την οργάνωσή μας κλείσαμε σωστά τους χώρους πιστεύω μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που το δεχθήκαμε κάπως εύκολα. Από τα νέα μας τα παιδιά περιμέναμε περισσότερα πράγματα, θεωρώ ότι τα νέα παιδιά όπως ο Ζαχίντ ο Σαλάι και ο Βούρος μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα ωστόσο σήμερα τους έλειπε η αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνουμε πιο δυνατοί, μπορεί να κουράζονται αλλά γίνονται καλύτεροι και μαζί τους και η ομάδα, κοιτάμε να παλέψουμε τα παιχνίδια που θα ειδικά στην έδρα μας θα είναι εντελώς διαφορετικά».

Για τη συνέχεια…  

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνουμε πιο δυνατοί. Μπορεί να κουραστούν οι παίκτες, αλλά θα γίνουν καλύτεροι και θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα. Δεν έχουμε μεγάλες βλέψεις, όμως θα διεκδικούμε τα παιχνίδια. Ειδικά στην έδρα μας θα τα παλεύουμε».

Για τη δυναμική στην Ευρώπη…

«Το κερδίζει η ομάδα με την ιστορία της. Όλα αυτά δημιουργούν ένα DNA. Οι αθλητές που έρχονται το γνωρίζουν. Θέλεις ή δεν θέλεις επηρεάζεσαι από αυτό. Σο προχωρά αυτό, η ομάδα το διατηρεί».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X