Κατώτερος των προσδοκιών

Σε ένα ακόμα αγώνα με την Ομόνοια τυπικά γηπεδούχο ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να δείξει ότι έχει την ποιότητα και ετοιμότητα που θα του επέτρεπε να φτάσει στη νίκη. Η κλάση του Καβενάγκι έδωσε την εντύπωση ότι η ομάδα μας θα τα κατάφερνει αλλά η αποχώρηση του Αργεντινού ανέδειξε τα αγωνιστικά προβλήματα που υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας δέχτηκε δυο τέρματα που είχαν την υπογραφή της προβληματικής μεσοαμυντικής λειτουργίας ενώ το δοκάρι και σε 2-3 περιπτώσεις ο Βάντερμαν λειτούργησε καταλυτικά για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ο Κετσπάγια έκανε την αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να υποφέρει όσον αφορά τα δύο αμυντικά άκρα αφού για διάφορους λόγους κανένας από αυτούς που αγωνίζεται δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Τα καλά δεκάλεπτα δεν αρκούν για να κερδίσεις αγώνες όπως αυτόν με την Ομόνοια ενώ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η νευρικότητα που έδειξε η ομάδα μας στο μεγαλύτερο δίαστημα του αγώνα. Τα πολλά φαουλ, οι κίτρινες καθώς και οι αλλαγές που δεν βοήθησαν είναι παράγοντες που πρέπει να προβληματίσουν.

Ο Κετσπάγια έκρινε ότι οι Στίλιτς και Χαραλαμπίδης δεν μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά η εξέλικη του αγώνα δείχνει ότι οι επιλογές του προπονητή μας σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Καβενάγκι έδωσαν τη δυνατότητα στους νεκρούς να ανασυνταχθούν.

Και όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά δηλώνουν ότι τους αδικει το σκορ. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X