Και όμως είναι τελικός

Μετά από δυο αγώνες χωρίς νίκη που συνοδεύτηκαν με κακή απόδοση, το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι ένα και μοναδικό. Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος ακόμα και αν οι παίκτες του Δώνη δεν καταφέρουν να την συνδυάσουν με καλή απόδοση.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος αλλά ο απολογισμός της μίας νίκης, μιας ισοπαλίας και μιας ήττας φωτογραφίζει ομάδα που στο τέλος θα χάσει το πρωτάθλημα. Η σύγκριση με τον Απόλλωνα είναι αναπόφευκτη και είναι για αυτό που ήδη υπάρχει πίεση σε όλους στον Αρχάγγελο.

Η διοίκηση μέσω Πετεβίνου προσπάθεια να στείλει το μήνυμα ότι οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους και στο πρωτάθλημα οπότε σήμερα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Ο Δώνης ξέρει επίσης ότι πρέπει να βρει λύσεις και στα αγωνιστικά ζητήματα που υπάρχουν αφού η ομάδα δυσκολεύεται στη δημιουργία ευκαιριών αλλά και στο τελείωμα των φάσεων.

Η επιστροφή του Ορ στο αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανή ενώ εικάζεται ότι και ο Σόουζα θα είναι για πρώτη φορά βασικός.

Οι επιθετικοί πρέπει να σηκώσουν το επιθετικό βάρος και είναι για αυτό που όλοι αναμένουν από τον Ποτέ να ανταποκριθεί καλύτερα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X