Και όμως ο κόσμος υπομένει και κατανοεί

Οι αποδοκιμασίες και μάλιστα η ένταση τους στον πρώτο μόλις αγώνα της ομάδας μας ήταν χωρίς αμφιβολία ένα μελανό σημείο. Το άγχος του 0-0 και της προβληματικής απόδοσης της ομάδας όπλισε τους πιο απογοητευμένους και αγχωμένους οπαδούς μας στο να γιουχάρουν παίκτες και προπονητή.

Ο Πετεβίνος προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις την επόμενη του αγώνα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ 48 ώρες μετά προέτρεψε τον κόσμο να κάνει υπομονή και να κατανοήσει ότι χρειάζεται χρόνος για να δούμε τη βελτίωση που απαιτείται.

Η συμβουλή του εκπροσώπου τύπου θα βρει ανταπόκριση γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ στη συντριπτική του πλειοψηφία υπομένει και κατανοεί.

Αυτό που δεν μπορούμε όμως να στερήσουμε σε κανένα είναι το δικαίωμα του προβληματισμού.

Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στον κρίσιμο 2ο προκριματικό με μια 11αδα σαφώς υποδεέστερη από την περσινή είναι ένα θέμα που καθιστά την πρόκριση αμφίβολη.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η αρμόδια επιτροπή προγραμματισμού θα έχει του κόσμου τις δικαιολογίες για το οτιδήποτε αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα θα πάει και στον επαναληπτικό με τους περσινούς παγκίτες.

Όλοι κατανοούν ότι υπάρχει προοπτική αφού αν ενσωματωθούν έγκαιρα οι Καρλάο, Σόουζα και Εφραίμ θα είμαστε άλλη ομάδα. Είναι και ο Ρουέδα που πλέον μετρά αντίστροφά αλλά το ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε από το Λουξεμβούργο με την πρόκριση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X