Και τώρα τι;

Ο Κετσπάγια έμεινε και η πρόκληση που έχουν ενώπιων τους όσοι πραγματικά καθορίζουν τις εξελίξεις και διαμορφώνουν το κλίμα είναι κατά πόσο θα κάνουν όλα όσα πρέπει για να τρέξει ακόμα ένα σερί νικών που θα φέρει στον ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα. Η επιστροφή στις νίκες πρέπει να αρχίσει από το Σάββατο και για να πάρει σάρκα και οστά απαιτείται ηρεμία, βελτίωση και ενότητα. Η διοίκηση Πετρίδη ενάντια στις έντονες απόψεις μερίδας κόσμου που απαίτησε απόλυση του Κετσπάγια έκρινε ορθότερη την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας μας.

Οι προσωπικές απόψεις οπαδών, συμβούλων, παικτών και οποιουδήποτε άλλου είναι σεβαστές αλλά πλέον θα φανεί αν υπάρχει το στοιχείο που ενώνει τους διάφορους συντελεστές που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Πρακτικά οι διαφωνούντες καλούνται να σεβαστούν την απόφαση και οι πιο αρμόδιοι που δεν είναι άλλοι από τη διοίκηση να στηρίξουν με πράξεις την προσπάθεια που θα γίνει.

Επειδή αυτοί που κρίνουν τα πάντα είναι οι παίκτες και ο προπονητής το βάρος πέφτει σε αυτούς και ο Κετσπάγια καλείται να βρει επιτέλους τις λύσεις αφού είναι φανερό ότι το τι έχει δοκιμάσει τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δεν του βγήκε. Οι παίκτες καλούνται επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που προέχει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού μόνο αν αυτή γίνει εφικτή θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και όλα όσα τους απασχολούν για το άμεσο μέλλον.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X