Κρίστιανσεν: “Eνταση, πάθος, μπορούμε”

O προπονητής μας παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αυριανού αγώνα ενώ εκτίμησε ότι αύριο θα δούμε μια διαφορετική Young Boys από αυτήν που πετυχαίνει μεγάλες νίκες στους τελευταίους της αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Θα πρέπει να παλέψουμε σαν να είναι τελικός. Θα πρέπει να υπάρχει ένταση, πάθος και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Κρίστιανσεν.

Αν μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία…  

«Στην Ευρώπη και στην Κύπρο παίζουμε πάντα για τη νίκη. Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μπορεί να πετύχει το στόχο της. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι υποχρέωση μας να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Αν δεν  πάρουμε τη νίκη, είναι σημαντικό να μην χάσουμε και να διατηρήσουμε τις αποστάσεις».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον αγώνα στην Ελβετία και αν τακτικά μπορεί να αλλάξει κάτι…

«Τη διαφορά στην τακτική θα την δούμε αύριο. Είναι σημαντικό να αλλάξουμε την στάση μας και τη συμπεριφορά μας σε σχέση με αυτή που είχαμε στην Ελβετία. Δεν είναι δικαιολογία που παίζαμε σε πλαστικό χορτοτάπητα, αλλά ήταν ένας παράγοντας. Αύριο θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου και αυτό θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και την κατοχή».

Για το γεγονός ότι η Γιανγκ Μπόις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση…  

«Έχουμε δει όλα τα παιχνίδια που έκανε από την μέρα που τους αντιμετωπίσαμε. Πέτυχαν μεγάλες νίκες και σκόραραν πολλά γκολ, όμως πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι ο αυριανός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!