Λείπει ο επιθετικός που θέλει

Μπορεί να υπάρχει ο Πιέρος Σωτήριου ο οποίος μας ξελάσπωσε επανειλημμένως τη χρονιά που πέρασε αλλά ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη την άμεση προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού. Μπορεί η κλήρωση για τον 2ο προκριματικού του Champions League να έφερε μια ανακούφιση σε όλους αλλά δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις ή και να ρισκάρουμε οτιδήποτε.

Ένας τραυματισμός, σοβαρός ή ελαφρύς, αρκεί για να ανατρέψει τις λεπτές ισορροπίες και να γιγαντώσει τις εξαρτήσεις που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή σε 1-2 παίκτες. Η αιτιολόγηση της δεδομένης καθυστέρησης στην απόκτηση του ενός τουλάχιστον επιθετικό που θέλουμε είναι μόνο ως ένα βαθμό αποδεκτή. Τα όσα υποστηρίζουν και διαρρέουν στα μέσα ενημέρωσης οι υπεύθυνοι για ενδελεχή μελέτη έτσι ώστε να βρεθεί ο παικταράς από το πάνω ράφι και σε προσιτή τιμή έχουν δόση υπερβολής.

Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να απασχολήσει είναι το γεγονός ότι ο Κρίστιανσεν θέλει να εφαρμόσει ένα αγωνιστικό πλανο οπου ο φουνταριστός επιθετικός στο 4-1-4-1 και τις όποιες παραλλαγές του, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ο προπονητής μας θέλει τον επιθετικό κορυφής να έχει τα χαρακτηριστικά του Άλβες της ΑΕΚ με σημαντικότερο την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για έναν διαφορετικό τύπου επιθετικό από τον Σωτήριου. Αυτός λοιπόν ο παίκτης πρέπει να έρθει το συντομότερο γιατί θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει και να τον μάθουν έτσι ώστε να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο στο να περάσουμε τον 3ο προκριματικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X