Λογικό να μην τα βρίσκουν

Όσο είναι ο Τραμετσάνι στο ΑΠΟΕΛ ο Ζαχίντ είναι καταδικασμένος οπότε η διοίκηση προσπαθεί να βρει τη μέση λύση που δεν είναι άλλη από το δανεισμό του Νορβηγού.

Ο Πετρίδης ξέρει πολύ καλά πως ο Ζαχίντ μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα εκτιμά ο Ιταλός προπονητής ενώ ξέρει ότι επένδυσε πολλά στην αγορά του παίκτη.

Η ιδεατή λύση είναι η παραχώρηση του για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχει βρεθεί η λύση όσον αφορά την οικονομική πτυχή του δανεισμού αλλά οι δυο ομάδες δεν τα βρίσκουν στο option αγοράς.

Αυτό κρίνεται λογικό και αναπόφευκτο αφού ο Δώνης ξέρει την αξία του παίκτη και δεν θέλει να τον δει να φεύγει μετά από λίγους μήνες από την ομάδα του. Από την άλλη η δική μας πλευρά απαιτεί ένα ποσό που για ελευθέρα μεταγραφή προκειμένου να αποσβέσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επένδυση, κάτι που δεν αποδέχεται ο Παναθηναϊκός.

Το αν θα υπάρξει ή όχι κατάληξη θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμη είναι η διοίκηση Πετρίδη να αντέξει την οικονομική ζημία ενός deal σε συνδυασμό με τα τερτίπια του Τραμετσάνι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X