Μάχη για τις ψευτοελπίδες

Το -11 φαντάζει και είναι πελώριο οπότε όλοι πλην όσων εξακολουθούν να φαφλατέφκουν μπορούν να αντιληφθούν τι θα σημαίνει και νέα ήττα από τον Απόλλων. Το ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να κάνει ένα μικρό θαύμα και να κερδίσει την πρωτοπόρο ομάδα της Λεμεσού και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για ένα comeback που προϋποθέτει πολλά πράγματα.

Οι ελπίδες για σήμερα βασίζονται στο φιλότιμο των παικτών αφού είδαν στις αρχές της εβδομάδας τον Ουζουνίδη να απολύεται γεγονός που πρέπει να λειτουργήσει θετικά.

Πρόκειται για τον προπονητή που με τις ανεπάρκειες και τις αλχημείες του δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να κάνει ούτε καν τα βασικά. Αυτά που πρέπει να κάνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Χατζηλούκας.

Ο κόσμος που εξακολουθεί να ασχολείται κουράστηκε με το μπλα μπλα του Πετρίδη και των παικτών οπότε αναμένει να δει αν το ΑΠΟΕΛ θα βγάλει ουσιαστική αντίδραση.

Το πως και ποιος θα σκοράρει απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και πως θα ανταποκριθεί ο Σίλβα αφού ο Ουζόχο είναι ακόμα ανέτοιμος θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X