Μάλλον χάνει και το αιώνιο ντέρμπι

Τα νεότερα όσον αφορά την πορεία επανόδου του Εφραίμ δεν είναι τα καλύτερα δυνατά αφού με την πάροδο του χρόνου επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει τον παίκτη να χρειάζεται τον μέγιστο δυνατό χρόνο επανόδου. Αρχικά οι αισιόδοξες εκτιμήσεις ήθελαν τον Εφραίμ να προλαβαίνει τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα κάτι όμως που δεν πρόκειται να συμβεί αφού ακόμα δεν μπορεί να αυξήσει εντάσεις στις προπονήσεις.

Τα νεότερα λένε ότι εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την Ομόνοια. Η τεχνική ηγεσία και το ιατρικό τιμ γνωρίζουν ότι ο Εφραίμ συνήθως χρειάζεται μεγαλύτερο χρόνο επανόδου από άλλους παίκτες κάτι που επιβεβαιώνεται και σε αυτή την περίπτωση.

Οι Χαραλαμπίδης και Βάντερ είναι οι παίκτες που θα κληθούν στους δυο επόμενους αγώνες να δώσουν λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή, αναλόγως και των υπόλοιπων επιλογών του Κετσπάγια. Ο αρχηγός επιβεβαίωσε και στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το ζητούμενο είναι να βρεθούν οι λύσεις που θα φέρουν τις νίκες στους αγώνες με Αστέρα και Ομόνοια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X