Μάλλον ήταν το τελευταίο

Από σήμερα η υπόθεση μεταγραφής του Ντε Βινσέτι μπαίνει στην τελική ευθεία με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων να λένε πως δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κάποια εμπλοκή που θα χαλάσει το deal. Ο μάνατζερ του Αργεντινού θα είναι σήμερα στην Κύπρο για να έχει εκ νέου επαφές με τη διοίκηση Πετρίδη μέσα από τις οποίες θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και αύριο να μεταβούν όλοι στο Ντουμπἀι όπου και θα πέσουν οι υπογραφές με την Αλ Σαμπάμπ Αλ Αραμπί.

Με αυτά τα δεδομένα η προσοχή στρέφεται στους όρους της μεταγραφής και στο πότε ο Ντε Βινσέτι θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς όλα συνηγορούν ότι ο Αργεντινός έπαιξε τον τελευταίο αγώνα με την ομάδα μας εναντίον της Ρόζενμποργκ. Η πλευρά μας έχει ήδη βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης και για τους αγώνες των play offs με την Κοπεγχάγη αλλά τόσο η ομάδα όσο και ο μάνατζερ του παίκτη παρουσιάζονται διστακτικοί έως και αρνητικοί.

Το ενδεχόμενο τραυματισμού είναι αυτό που δημιουργεί μια σειρά από θέματα στα οποία δύσκολα μπορούν να υπάρξουν εναλλακτικές που να μην διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, ενώ τίθεται και θέμα του κατά πόσο ο ίδιος ο Ντε Βινσέτι θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Όχι γιατί δεν θα θέλει αλλά γιατί έστω και υποσυνείδητα ίσως λειτουργήσει η έγνοια της επόμενης μέρας.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το επόμενο 24ωρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X