Μας προετοίμασε για διάφορα

Ο Κρίστιανσεν συνέχισε από εκεί που έμεινε ο Πετεβίνος το πρωί οπότε μέσα από τις δηλώσεις του έδειξε ότι σκέφτεται πρώτα την TNS και μετά οτιδήποτε άλλο. Μας προειδοποίησε πάντως ότι θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα αλλά και διαφορετικά σε σχέση με αυτόν στην Ουαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερα στον αυριανό αγώνα. Νομίζω η ομάδα έκανε ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε αμυντικά».

Για τη διαφορά με το πρώτο παιχνίδι:
«Θα είναι δύσκολο αλλά και διαφορετικό. Δεν παίζουμε σε πλαστικό χλοοτάπητα αύριο. Ήταν ένα θέμα που μας δυσκόλεψε γιατί η μπάλα δεν έτρεχε γρήγορα».

Για πιθανές αλλαγές στο αρχικό σχήμα:
«Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προπόνηση και μετά να αποφασίσω. Πιθανό να υπάρξουν αλλαγές όμως».

Για περαιτέρω προσθήκες στο ρόστερ:
«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και τη στελέχωση της αυτή τη στιγμή. Η δουλειά μου είναι να πάρω όσα περισσότερα μπορώ από τους παίκτες που έχω. Κατά την διάρκεια της πορείας και αξιολογώντας θα αποφασίσουμε».

Ρόζενμποργκ ή Νόρκεμπινγκ;
«Πρώτα η ΤΝS».

Για την πρόοδο που παρατηρεί στην ομάδα:
«Πιστεύω από τον καιρό που ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχει κάνει πρόοδο η ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΝΣ είδαμε κάποια πράγματα. Είδαμε κάποιες διαστάσεις της ομάδας να αναπτύσσονται. Χρειάζεται όμως χρόνος για να υπάρχει περαιτέρω βελτίωση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!