Με αφορμή τον Χαλένιους

Το δείγμα γραφής της μεταγραφικής Ιανουαρίου δεν είναι μεγάλο αλλά μέσα από αυτό δημιουργούνται ερωτηματικά το κατά πόσο ο Τέτι έχει τα μέσα (λεφτά) και τον μηχανισμό για να φέρει στο ΑΠΟΕΛ τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Φακινέτι ευτυχώς αποχωρεί αφού υπήρξε σχετική πρόνοια στο συμβόλαιο του κάτι όμως που δεν ισχύει στην περίπτωση του Μπέζιακ. Και οι δυο ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο για να βοηθήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για να μπορέσουν να προσαρμοστούν προκειμένου να αποτελέσουν βασικά στελέχη τη χρονιά που αρχίζει.

Θυμηθήκαμε τους συγκεκριμένους με αφορμή τον Linus Hallenius, έναν άσημο Σουηδό επιθετικό που αγωνίζεται σε ομάδες στις οποίες ο πρωταθλητισμός και η πίεση είναι άγνωστες λέξεις.

Η προσπάθεια ωραιοποίησης του βιογραφικού του σχετίζεται με το προ πενταετίας πέρασμα του από την Ιταλική Τζένοα. Εκεί είχε μηδέν συμμετοχές.

Η επιφανειακή αξιολόγηση μας προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη του Τέτι, οπότε ελπίζουμε αν τελικά επιλεγεί ο Χαλένιους να μην είναι επιπέδου Φακινέτι και Μπέζιακ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X