Με μπροστάρη τον Μπερτόλιο

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά σήμερα μια σειρά αγώνων οι οποίοι θεωρούνται άκρως απαιτητικοί ενώ κάποιοι από αυτούς είναι και σημαντικοί. Αναφερόμαστε σε αυτούς του Europa League οι οποίοι όμως σύμφωνα με τον Κρίστιανσεν μπορούν να περιμένουν αφού προέχει αυτός με τη Σαλαμίνα. Ο προπονητής μας δεν κατάφερε τις προηγούμενες φορές που πήγε ως προπονητής στο Αμμόχωστος να κερδίσει αλλά με τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρει τον τρόπο να τα καταφέρει.

Η προσπάθεια για να δούμε την ομάδα να σταθεροποιεί την απόδοση της σε καλά επίπεδα είναι το ζητούμενο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα. Η καλύτερη λειτουργία του 4-1-4-1 περνά από την βελτίωση και παρουσία των παικτών με τη συνεισφορά κάποιων να είναι βαρόμετρο.

Όπως έχει γίνει ήδη αντιληπτό η ομάδα μας στηρίζει πολλά στον Μπερτόλιο ο οποίος μπορεί και πρέπει να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή στο χώρο του κέντρου. Απόψε όπως και στους περισσότερους αγώνες πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να βρίσκει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες και για να συμβεί αυτό απαιτούνται συγκεκριμένα πράγματα.

Σε λίγο θα γνωρίζουμε επίσης αν ο Ντε Καμάργκο κριθεί έτοιμος για να πάρει θέση βασικού με αφορμή και το ότι ο Σωτήριου προέρχεται από το 90λεπτο με την Κύπρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!