Με πολύ κόπο και μόχθο

Η επόμενη μέρα της μεγάλης επιτυχίας βρίσκει τους συντελεστές της να σκέφτονται ήδη τις επόμενες προκλήσεις. Είναι για αυτό που ο ΑΠΟΕΛ διαφέρει από όλους τους άλλους στην Κύπρο, έστω και αν οι κορεσμένοι αλλά και απαιτητικοί οπαδοί μας δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος των επιτυχιών.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις…

«Έχει γράψει ξανά ιστορία το ΑΠΟΕΛ. Μετά από πολύ κόπο και μόχθο, ας μη ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε με 2 ήττες και μια αγωνιστική πριν το τέλος, το ΑΠΟΕΛ είναι προκριμένο στην επόμενη φάση. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες ,οι προπονητές και ο υπέροχος κόσμος που έκανε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που έχουμε να τη δούμε καιρό. Έστω και λίγοι, 600-700, ήταν σημαντικοί η προσφορά τους. Τώρα βλέπουμε τη συνέχεια. Έχουμε ένα ντέρμπι τη Δευτέρα. Ελπίζουμε να ξεκουραστούν οι παίκτες για να είναι έτοιμοι. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Οπωσδήποτε όμως, είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε».

Οι παίκτες ήταν αποφασισμένοι και το έδειξαν: «Ήταν ένα από τα κλειδιά αυτό. Όπως τότε, το 0-2 Καραμπάχ, το έβλεπα στα μάτια τους και μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το ματς στο Λουξεμβούργο. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, πειθαρχημένο από τους παίκτες μας και στο τέλος μας έφερε την πρόκριση».

Για το δύσκολο διήμερο στο Λουξεμβούργο και το γήπεδο: «Ήταν πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Πολύ βαρετός. Ήταν λασπωμένο το γήπεδο όμως ευτυχώς κύλησαν όλα ομαλά. Δεν υπήρξε τραυματισμός με αιτία το γήπεδο. Η ΟΥΕΦΑ προσπάθησε να είναι το γήπεδο στην καλύτερή του κατάσταση. Τέλος καλό όλα καλά».

Για την επόμενη μέρα: «Το μυαλό μας είναι εκεί, στην Κύπρο. Θα προσαρμοστούμε στα κυπριακά δεδομένα».

Για το οικονομικό όφελος του ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα μεγάλο οικονομικό όφελος που το χρειαζόμαστε».

Ο Γιώργος Μερκής πέτυχε άλλο ένα μεγάλο γκολ: «Διανύει μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο. Έχει μόνο ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και έχει όλες τις πιθανότητες με το μέρος του να διεκδικεί ακόμη ένα συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Μακάρι να συνεχίσει να είναι υγιής, να αγωνίζεται. Δεν τίθεται θέμα για τον Γιώργο Μέρκή».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X