Με τα φώτα της Dimco

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και η DIMCO LTD πρωτοπόρος εταιρεία στην Κύπρο στον φωτισμό επιχειρήσεων, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2017-2018.

Η νέα αυτή συνεργασία αφορά την παρουσία του λογότυπου της εταιρείας στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης, στο μπροστινό μέρος. Με αυτή την κίνηση η DIMCO LTD δηλώνει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό στην Κύπρο και συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση της ομάδας ΑΠΟΕΛ.

Μεταξύ άλλων η συνεργασία περιλαμβάνει πλήρη αναβάθμιση του υπάρχοντος φωτισμού στον Αρχάγγελο καθώς και νέα εγκατάσταση φωτισμού στο δεύτερο Προπονητικό γήπεδο.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία παρευρέθηκαν από πλευράς της εταιρείας DIMCO οι εκ των ιδιοκτητών, Μάριος και Αλέξης Δημητρίου και από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος της επιτροπής Marketing.

“Η πρόσθεση ενός ακόμα μεγάλου χορηγού, του τρίτου φέτος σε ότι αφορά στην αγωνιστική στολή του ΑΠΟΕΛ, μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Σε μια δύσκολη εποχή σε ότι αφορά στην εξεύρεση χορηγών, ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως αποτελεί το πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό όνομα για να επενδύσει μια εταιρεία και ταυτόχρονα να διαφημιστεί στο ευρύ κοινό. Οι επιτυχίες της ομάδας μας, ταυτόχρονα με την συνεργασία των πιο επιτυχημένων εταιρειών στον τομέα τους ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο στην κυπριακή κοινωνία τόσο το όνομα της DIMCO όσο και το όνομα του ΑΠΟΕΛ.” ανέφερε εκ μέρους της ομάδας μας ο κ. Ιωάννου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!