Με την πλάτη στον τοίχο

Παρά το ότι η φετινή ΑΕΚ δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος, ούτε αυτήν μπορέσαμε να κερδίσουμε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Το -5 από την κορυφή δεν μπορεί να αυξηθεί αφού θα αποδειχτεί καταστροφικό οπότε σήμερα στην Αρένα πρέπει να κερδίσουμε.

Οι απουσίες είναι σημαντικές αφού οι Μιχαήλοβιτς, Εφραίμ, Άλεφ, Σόυζα και Σιγκούρνταρσον δεν υπολογίζονται. Ο τελευταίος χωρίς καλά καλά να αγωνιστεί μένει εκτός για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και υπάρχει θέμα.

Υπάρχει γιατί οι Πάβλοβιτς και Χαλένιους δυσκολεύονται αφάνταστα να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα. Απόψε θα λείπει και ο Σόουζα που βλέπει δίκτυα οπότε το βάρος θα πέσει στον Μερκή!

Οι παίκτες καλούνται να προσεγγίσουν σωστά τον αγώνα και να έχουν την ίδια ενέργεια όπως και με την Ανόρθωση. Αν συμπληρωματικά μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά οι τρεις γραμμές καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς.

O Τάμαρι είναι στην αποστολή και λογικά θα αγωνιστεί. Αν κατατάφερει να κάνει πράγματα που μας έδειχνε συστηματικά πέρσι θα βοηθήσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X