Με το γνωστό κορμό

Παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι ένα από τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν μέσα από τους φιλικούς αγώνες είναι ότι ο Μπαλταζάρ θα στηριχτεί στους περσινούς παίκτες για τους πρώτους φετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες.

Εννοείται πως είναι πιθανό να δούμε 1-2 νέους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με τη Σούντουβα αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλοιώσει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Το σημερινό φιλικό με την Μακάμπι ήταν μια καλή προπόνηση η οποία επέτρεψε στον Μπαλταζάρ να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών αλλά και να δει πως ανταποκρίθηκαν απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.

Από την ομάδα έλειψαν οι αυτοματισμοί και η φρεσκάδα, κάτι που θεωρείται φυσιολογικό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η κούραση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής από ένα σημείο και μετά ιδιαίτερα για όσους παίκτες αγωνίστηκαν περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι νέοι με τους Ταβάρες, Καζού και Τάμαρι να περνούν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Η όποια αξιολόγηση γίνει δεν θα είναι αντιπροσωπευτική οπότε δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.

Για την ιστορία να πούμε ότι κερδίσαμε με 1-2 με τους Ιωάννου και Σόουζα να σκοράρουν.

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Βούρος, Ιωάννου, Αλεξάνδρου (46΄ Καζού), Μιλάνοφ (46΄ Ταβάρες), Μοράις (76΄ Αρτυματάς), Σόουζα, Εφραίμ (46΄ Τάμαρι), Αλωνεύτης (Σάλαι), Ζαχίντ (61΄ Ορ), Ντελατόρε (61΄ Ποτέ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X