Με τον Ντε Βινσέτι και ώσπου αντέξει;

H αναγκαστική απουσία του Ζαχίντ που έμεινε στην Κύπρο και προπονείται ατομικά, δημιουργεί το ερώτημα του ποιος θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή έχοντας οργανωτικά καθήκοντα. Οι επιλογές δεν είναι πολλές αφού ένας εκ των Ντε Βινσέτι ή Σάλαϊ θα κληθεί να αγωνιστεί μπροστά από τους Μοράις και Σόουζα.

Η περίπτωση του Ντε Βινσέτι έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού αν και θεωρείται δεδομένο ότι δεν μπορεί να αντέξει ρυθμούς 90λεπτού συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα.

Η πολύμηνη αποχή του Αργεντινού μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με το να αρχίσει να βάζει λεπτά συμμετοχής πάνω του και είναι με αυτή τη λογική που αξιολογείται σοβαρά να αρχίσει τον αγώνα.

Στο φιλικό με τη Δόξα επιβεβαιώθηκε ότι η αποχή έγραψε πάνω του αλλά η κλάση του είναι τέτοια που ένα ημίχρονο στη Λιθουανία ίσως είναι αρκετό για να κάνει αυτά που θέλουμε για να τεθούν βάσεις πρόκρισης.

Και ας μην ξεχνάμε ότι το ενδεχόμενο να δούμε βασικό τον Ντέβι έχει προεκτάσεις που σχετίζονται με το πόσο ανταγωνιστικό και έτοιμο θα είναι το ΑΠΟΕΛ στον αγώνα της επόμενης φάσης…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!