Μετριάζεται η τραγική απόδοση;

O Δώνης αλλά και ο Πετεβίνος προσπάθησαν μέσω των δηλώσεων τους να μετριάσουν την τραγική απόδοση του ΑΠΟΕΛ και να υπερτονίσουν τη σημασία της νίκης. Είναι δικαίωμα τους και ίσως φυσιολογικό αλλά αν ο πορπονητής και οι παίκτες συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο θα έχουν και αυτοί και η ομάδα σοβαρά προβλήματα.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Δώνης:
“Το βασικό είναι ότι μετά από τις 26 αγωνιστικές καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι μέσα από πολλές αντιξοότητες που έχουν συμβεί από το καλοκαίρι. Πολλά μπράβο στους παίκτες μου που σε αυτές τις 26 αγωνιστικές έχουν δουλέψει καλά και έχουν διατηρήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα σίγουρα θα υπάρχουν παιχνίδια που θα είναι καλά ή μέτρια ή άσχημα.

Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο εύκολο το σημερινό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός πάλευε σε όλη την διάρκεια. Με την ικανότητα του αντιπάλου και με τις δικές μας επιπολαιότητες δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να το πιστέψει και έγινε ένα ματς με τρομερό ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το τρίποντο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό”.

Πετεβίνος:
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση που μας έφερε πολλά σενάρια για το που θα έγερνε η πλάστιγγα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός πως πήραμε το τρίποντο. Ειδικά στο πρώτο μέρος χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αρκετά. Μας ισοφάρισε και έφερε άγχος. Είχαμε δυο πέναλτι για το 2-1 αλλά ο διαιτητής δεν το έδωσε. Ήρθε με τον Ντελατόρε, αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε εκεί και να βάλουμε και τρίτο. Μας ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και εκεί έπρεπε να μιλήσει ο χαρακτήρας της ομάδας και ευτυχώς σκοράραμε».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X