Μικρό αλλά ενθαρρυντικό

Τα βλέμματα των πολύ λίγων οπαδών μας που βρέθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Μακάρειο ήταν στραμμένα στις τελευταίες προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ.

Αναφερόμαστε στους Μπαλόγκ και Κασίνι οι οποίοι ήταν βασικοί όπως επίσης και ο Νατέλ του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί τους τελευταίους δύο μήνες.

Η περίπτωση του νεαρού Ούγγρου χρίζει ειδικής αναφοράς αφού πρόκειται παίκτη που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ μετά την επιμονή των αρμοδίων και έχοντας ένα βιογραφικό του οποίου τα στατιστικά δεν φωτογραφίζουν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο Μπάλογκ λοιπόν στο μικρό δείγμα γραφής έδειξε καλά στοιχεία. Το στοιχείο που προκάλεσε έκπληξη είναι ότι σε αντίθεση με τον σωματότυπο του, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να είναι ταχύς έχοντας την μπάλα στα πόδια.

Αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο ήταν δημιουργικός ενώ προσπαθούσε να βρεθεί και σε θέση βολής. Είχε μια ευκαιρία για γκολ αλλά το ότι δεν σκοράρει συχνά είναι κάτι που κουβαλά μαζί του και θα πρέπει να αλλάξει στον ΑΠΟΕΛ.

Η συνέχεια πλέον έχει μόνο επίσημους αγώνες και μέσα από αυτούς θα φανεί πόσες ευκαιρίες είναι διαθετημένος να του δώσει ο Μπαλταζάρ και αν ο Μπάλογκ μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X