Μόνο έτσι θα μειωθεί η διαφορά

Έχοντας στο αρχείο τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές είναι ξεκάθαρο ότι και ο φετινός πρωταθλητής θα είναι μια μάχη μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Αεκ. Η Αελ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για τους ουδέτερους αλλά η εκτίμηση είναι ότι δεν έχει τις αντοχές για να μπει σφήνα ανάμεσα σε εμάς και τους μάντηες.

Με αυτά τα δεδομένα αλλά και τη διαφορά των δυο βαθμών που απολαμβάνει η Αεκ έχοντας το απόλυτο των νικών, ξενικά η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Οι αναμετρήσεις με την ομάδα των Καραπατάκη και Ρόκα θα είναι και φέτος καθοριστικές αφού μέσα από αυτές μάλλον θα κριθούν οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε δυο ομάδες που δείχνουν ισορροπημένες.

Η ομάδα μας θα πάει το Σάββατο στη Λάρνακα έχοντας στόχο να μειώσει τη διαφορά κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της. Ο ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους αγώνες δεν ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό και παρά τις διάφορες δικαιολογίες που επικαλούνται οι αρμόδιοι η ουσία είναι ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Για να το θέσουμε πιο σωστά, η βελτίωση είναι επιβεβλημένη γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε νικητές από την έδρα της Αεκ. Και ναι το ενδεχόμενο να βρεθούμε στο -5 δικαιολογημένα αγχώνει όσους σωστά κρίνουν ότι φέτος δεν έχουν σκοπό να κάνουν τα ίδια λάθη με πέρσι.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι φτιαγμένος για τέτοιους αγώνες ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πετεβίνος. Παρόλο που έχει δίκαιο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας θα πρέπει υπό την καθοδήγηση του Κρίστιανσεν να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη σε ντέρμπι επί του βασικού μας αντιπάλου.

Αν τα καταφέρουμε θα στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ανά το παγκύπριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!