Μόνο Σαλαμίνα αλλά έρχεται και η Αστάνα

Ένα από τα σημεία που τόνισε εμφαντικά ο Κρίστιανσεν είναι ότι η προσοχή του στρέφεται πάντα στον επόμενο αγώνα και στην προκειμένη σε αυτόν με τη Νέα Σαλαμίνα την οποία σκιαγράφησε ως μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Ο προπονητής είπε χαρακτηριστικά ότι ποτέ δεν ξέρει ένας προπονητής που θα βρίσκεται σε βάθος χρόνου οπότε η έγνοια του είναι ο αμέσως επόμενος αγώνας.

Μια άλλη πτυχή που φρόντισε να κάνει ξεκάθαρη είναι ότι το rotation θα συμβεί όταν και αν οι παίκτες που θα το αποτελέσουν είναι πραγματικά έτοιμοι για να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα αγώνων και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως οι πιο πάνω προσεγγίσεις του προπονητή θα μεταφραστούν στον αγωνιστικό χώρο. Το βράδυ του Σαββάτου πρέπει να κερδίσουμε τη Σαλαμίνα αλλά ακόμα πιο σημαντικός είναι ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης με την Αστάνα.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των θεμάτων που λογικά απασχολούν την τεχνική ηγεσία είναι αυτό του Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος προπονείται κανονικά από χτες αλλά προέρχεται από έναν μυϊκό τραυματισμό. Είναι επίσης παραδεκτό ότι δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά, οπότε τίθεται θέμα προφύλαξης του ενόψει Europa League. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δούμε τον Σέρτζιο να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!