Να αποδειχτεί ορόσημο

Η πεντάρα πόνεσε τον Κίρζη αλλά η ζωή συνεχίζεται και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να χτίσει πάνω στην πελώρια νίκη αφού η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία λόγω της απρόσμενης απώλειας βαθμών με την Πάφο και όχι μόνο.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε με την πρόσληψη του Τραμεντσάνι δείχνει να βάζει την ομάδα στο σωστό δρόμο αφού ο Ιταλός προπονητής έχει καθοριστικό ρόλο στη σταδιακή βελτίωση.

Ο αντικειμενικός κριτής μπορεί να εντοπίσει ότι κάτι αλλάζει αλλά και το ότι τα περιθώρια βελτίωσης θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο εάν και εφόσον συγκεκριμένοι παίκτες ανεβάσουν και σταθεροποιήσουν την απόδοση τους.

Με τον Απόλλωνα είδαμε ένα μικρό δείγμα γραφής αφού οι Νσούε, Καρλάο και Ντε Βινσέτι έδειξαν πόσο σημαντικοί είναι για να λειτουργήσει σωστά το σύνολο.

Σε κάθε περίπτωση η νίκη πάνω στον μεγαλύτερο μας αντίπαλο πρέπει να λειτουργήσει ως ορόσημο και εφαλτήριο προκειμένου να δούμε έναν διαφορετικό ΑΠΟΕΛ στη συνέχεια.

Η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση οπότε πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Αρχίζοντας την Κυριακή με νίκη επί της Νέα Σαλαμίνας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!