Να χτίσουμε χαλώντας την τριάδα τους

Μετά από 28 αγώνες τα συν και τα πλην των δυο ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι γνωστά όχι μόνο μεταξύ των προπονητών αλλά ακόμα και των οπαδών οι οποίοι κρίνουν με τη δική τους οπτική. Η ΑΕΚ θεωρείται μια ομάδα που βασίζει την πολύ καλή της λειτουργία τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι στους πολυσύνθετους παίκτες που απαρτίζουν τη μεσαία γραμμή.

Αναφερόμαστε στην τριάδα των Λαρένα, Μπολιεβιτς και Τομάς πάνω στους οποίους έχει χτιστεί η φιλοσοφία της ομάδας του Κρίστιανσεν. Προκειται για παίκτες που μπορούν να αμυνθούν σωστά ενώ ειναι σε θεση να έχουν ουσιαστικό ρολο στο οργανωτικό κομμάτι. Μπορεί λοιπόν το παιχνίδι της ΑΕΚ να περνά κυρίως από τα πόδια του Τομάς αλλά είναι δεδομένα ότι έχει ουσιαστικές βοήθειες.

Ο Κετσπάγια και το επιτελείο του γνωρίζουν πολύ περισσότερα από τα πιο πάνω και ξέρουν πως η ομάδα μας θα επιχειρήσει να κερδίσει την μάχη του κέντρου. Η ομάδα μας έχει να αντιπαραβάλει τη δική του τριάδα των Μοράις, Βινίσιους και Ντε Βινσέτι η οποία μπορεί να αντεπεξέλθει και με το παραπάνω.

Μπορεί να χάσμα στον αγώνα του δευτέρου γύρου αλλά ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα μας επιβλήθηκε ολοκληρωτικά στο πρώτο ημίχρονο είναι σημείο αναφοράς για το πως πρέπει να προσεγγίσουμε και τον αγώνα της Κυριακής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X