Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις

Το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι ιδανικό μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Σούντουβα. Το παραδέχτηκε και ο Μπαλταζάρ χτες όταν μεταξύ άλλων ανέφερε ότι υπάρχει απογοήτευση και ανάμεσα στους παίκτες. Η απογοήτευση όμως δεν πρέπει να τους οδηγήσει σε ακόμα πιο άσχημα κατατόπια αφού αρχίζοντας από σήμερα θα πρέπει να αντιδράσουν σωστά.

Η νίκη με σκορ που να μας δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης είναι το ζητούμενο αφού οτιδήποτε άλλο θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη την πίεση και το βάσιμο προβληματισμό που υπάρχει σε όλο το οικοδόμημα.

Η Φλόρα σκιαγραφήθηκε από τον προσεκτικό πλέον στις εκτιμήσεις του Μπαλταζάρ ως μια ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Μας προδιέθεσε επίσης ότι η ομάδα δεν θα έχει τόσο επιθετικές διαθέσεις όσες είχε στον αγώνα με τη Σούντουβα που έπρεπε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η ανάγκη να παρουσιάσει ένα ορθόδοξο και λειτουργικό πλάνο είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό παράγοντα στην έκβαση του αγώνα. Η μεσοαμυντική λειτουργία όπως πάντα είναι καθοριστική και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα σπάσει το δίδυμο Μοράις – Σόουζα.

Είναι η ώρα όμως και ο κάθε παίκτης θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που το αναλογεί. Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός και ικανότητα παικτών όπως οι Σάλαϊ, Εφραίμ και Ζαχίντ πρέπει να είναι καταλυτικός παράγοντας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!