Να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε

Πριν τη διακοπή η ομάδα μας έστειλε στον εκτός έδρας αγώνα με το Παραλίμνι τα πιο καλά μηνύματα στην προσπάθεια της ουσιαστικής βελτίωσης και σταθεροποίησης της απόδοσης της. Το ζητούμενο σήμερα στο ΓΣΠ μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς μας είναι να υπάρξει συνέχεια. Ο αγώνας με την ΑΕΛ θα είναι πιο δύσκολος από ότι εκτιμούν πολλοί αφού η βαθμολογική θέση της ομάδας του Χριστοφόρου είναι πλασματική.

Η ομάδα της Λεμεσού έστειλε τα δικά της μηνύματα στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά όπως πάντα έτσι και σήμερα ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να παρουσιάσει την απαιτούμενη συνοχή σε όλες τις γραμμές του και βασιζόμενο στην ποιότητα συγκεκριμένων παικτών να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την καλή αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.

Ο Κετσπάγια είδε τους 11 που επέλεξε στο Παραλίμνι να λειτουργούν πολύ καλά και το ερώτημα την απάντηση του οποίου θα γνωρίζουμε σε λίγο είναι πως θα χειριστεί ο προπονητής μας την κούραση του Εφραίμ. Ο παίκτης βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα αλλά προέρχεται από δυο 90λεπτά μέσα σε λίγες μέρες λόγω Κύπρου.

Η επιλογή του Τιμούρ να τοποθετήσει τον Βάντερ στον κεντρικό στον τελευταίο αγώνα αναμένεται να ισχύσει και σήμερα έτσι ο Ντε Βινσέτι θα είναι στο ένα άκρο με έναν εκ των Εφραίμ ή Χαραλαμπίδη να καλύπτει το άλλο και τον Καβενάγκι να είναι στην κορυφή.

Ο Μοραίς θα είναι ο ένας εκ των δυο στον κεντρικό άξονα με τον Βινίσιους να “απειλεί” τον Αρτύματα. Η καλή μεσοαμυντική λειτουργία θα ειναι καθοριστική αφού η ΑΕΛ θα επιχειρήσει με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X