Να βελτιωθούμε και πίσω

Σαφέστατα ικανοποιημένος ο προπονητής μας Σάββας Πουρσαϊτίδης τόσο για το τρίποντο όσο και για την απόδοση των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του. Τόνισε ότι επιθετικά βελτιωθήκαμε αρκετά αλλά πρέπει να γίνει το ίδιο και αμυντικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, πετύχαμε τρία τέρματα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Ήταν ένα απόγευμα που χρειαζόμασταν, με λιγότερη πίεση, με λιγότερο άγχος. Και εμείς και οι ποδοσφαιριστές αλλά περισσότερο ο κόσμος. Είπα στους παίκτες μου ότι θα κριθεί περισσότερο από τη δική μας απόδοση. Σίγουρα παίζαμε με ένα καλό αντίπαλο και πολύ επικίνδυνο αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και κάναμε καλά τη δουλειά μας. Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελα να δώσω τις καλύτερες ευχές μου στη Νέα Σαλαμίνα, είναι μια ομάδα στην οποία είχα φανταστικές σεζόν και στιγμές. Εύχομαι ότι καλύτερο, να ξεφύγουν γρήγορα απ’ τις χαμηλές θέσεις. Εμείς συνεχίζουμε, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε και να κρατήσουμε τα καλά μας.

Γκάρνερ

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον ίδιο. Απλώς κάνει τη δουλειά του το παιδί. Ένας καλός σέντερ-φορ που του δίνουμε την ευκαιρία να το δείξει και το κάνει πολύ καλά. Πέρα απ’ τον Τζο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν αρκετά καλό παιχνίδι. Όσον αφορά στην βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, νομίζω δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα εκεί. Έχουμε πετύχει σε αρκετά παιχνίδια τρία γκολ και δυο γκολ. Δημιουργούμε φάσεις βάζουμε γκολ. Όντως πριν έρθω υπήρχε ένα θέμα στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί που θέλουμε βελτίωση είναι στο αμυντικό κομμάτι και δεν έχει να κάνει μόνο με τους αμυντικούς, έχει να κάνει με όλη την ομάδα.

Ομόνοια

Όλοι ξέρουμε τα παιχνίδια εναντίον της Ομόνοιας…Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον και δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Ανεξαρτήτως βαθμολογικής διαφοράς θα γίνει ένα ντέρμπι και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και αυτή να είναι η ομάδα μου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X