Να ζήσεις ρε Θρύλε

Ο ΑΠΟΕΛ μας συμπληρώνει σήμερα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας και οι απανταχού οπαδοί του δικαιολογημένα και πιο έντονα από ποτέ νιώθουν περήφανοι και κάτι παραπάνω. Η 8η Νοεμβρίου αποτελεί κάθε χρόνο την καλύτερη αφορμή για να θυμηθούμε όλα όσα πέτυχε ο Θρύλος, να χαρούμε ξανά για τις πολλές επιτυχίες, να προβληματιστούμε για αυτά που δεν έγιναν όσο καλά θα θέλαμε και να αντιληφθούμε ότι είμαστε μέλη αυτού που ο Νίκος Καρύδης αποκάλεσε ως το μοναδικό «κατεστημένο» που δεν πρόκειται να ξεριζωθεί ποτέ και όσο το κτυπούν τα διάφορα ρεύματα γίνεται πιο μεγάλο.

Η φετινή επέτειος της ίδρυσης του ΑΠΟΕΛ μας βρίσκει ίσως στην καλύτερη φάση της ένδοξης ιστορίας μας. Μπόρει μέσα στην καθημερινότητα να μπαίνουμε στο λούκι της αναζήτησης της τελειότητας (που δεν υπάρχει) αλλά η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει την ομάδα μας να έχει δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για μια αυτοκρατορία στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Τα επιτεύγματα της τελευταίας δεκαετίας μας έχουν γιγαντώσει από κάθε άποψη και παρόλο που αυτό έχει και αρνητικές πτυχές οι θετικές είναι πολύ περισσότερες και σπουδαιότερες.

Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστιες και είναι για αυτό που είμαστε ξεχωριστοί από οποιονδήποτε άλλο. Οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ξέρουν ότι μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότερα για να επέλθει η ολοκληρωτική παντοκρατορία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!