Νατέλ σε ρόλο διαπραγματευτή

Ίσως η μεγαλύτερη εκκρεμότητα όσον αφορά τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές των οποίο το μέλλον στην ομάδα θεωρείται αβέβαιο είναι αυτή του Νατέλ. Ο Βραζιλιάνος κρίνεται απαραίτητος, ιδιαίτερα στην προσπάθεια που θα ξεκινήσει σε λιγότερο από δυο μήνες για πρόκριση σε ομίλους.

Παρόλα αυτά ο δανεισμός του Νατέλ έχει λήξει και ο παίκτης κανονικά πρέπει να παρουσιαστεί στις προπονήσεις της ομάδας του στη Βραζιλία.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ έχει ήδη εκφραστεί η επιθυμία παραμονής του, ιδανικά με το καθεστώς δανεισμού αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του με ελευθέρα μεταγραφή.

Αυτό φαίνεται να είναι κάτι που ευνοεί ο παίκτης και το ζητούμενο είναι να πειστεί και η Σαο Πάολο. Για να συμβεί αυτό έχει επιστρατευτεί ο μάνατζερ του Νατέλ αλλά και ο ίδιος. Οι επαφές τους βρίσκονται σε εξέλιξη και ο στόχος είναι το όλο θέμα να κλείσει θετικά το επόμενο 15νθήμερο.

Το κίνητρο της Ευρώπης αλλά και το ότι ο Νατέλο συμφώνησε με την ομάδα μας για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας είναι τα κίνητρα που πρέπει να λειτουργήσουν καταλυτικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!