Νέα αρχή αν το επιτρέψει το ΓΣΠ

Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίες για έντονες βροχοπτώσεις την Κυριακή και μάλιστα καθόλη τη διάρκεια της προκαλούν ήδη ερωτηματικά για την κατάσταση του ΓΣΠ. Με το πρώτο φως της ημέρας η βροχή στην περιοχή του γηπέδου είναι συνεχής και σε κάποιες περιπτώσεις έντονη.

Το ενδεχόμενο ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου προκαλεί ανησυχία οπότε οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στο έρμαιο των φυσικών φαινομένων.

Η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες είναι δεδομένη και πρέπει να συμβεί αφού ούτε ένας τραγικός αγωνιστικός χώρος είναι δικαιολογία. Η νέα αρχή που έχουν προαναγγείλει οι αρμόδιοι στα λόγια πρέπει να γίνει πράξη.

Ο Δώνης έχει επιλογές και το ζητούμενο για την ομάδα είναι να μάθει να λειτουργεί υποφερτά χωρίς τους δυο βασικούς ακραίους αμυντικούς της. Ο Μιλάνοφ είναι για τα καλά εκτός ενώ η επιστροφή του Λάγο καθυστερεί.

Οι Βούρος και Αλεξάνδρου με όλες τις βοήθειες που μπορούν και πρέπει να έχουν (ιδιαίτερα ο αρχηγός) πρέπει να ανταποκριθούν.

Η συμπερίληψη του Εμπεσίλιο και η ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα του  Έφραιμ είναι ενθαρρυντικά στοιχεία στο να αρχίσει να λύνεται και το τεράστιο πρόβλημα της καλής λειτουργίας της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X