Νέες αιχμές προς παίκτες

Ο Ουζουνίδης παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδιαίτερες προσδοκίες από την ομάδα λόγω των αλλαγών τις οποίες έκανε αφού δεν θα έχει στη συνέχεια τέτοια ευκαιρία. Ο προπονητής μας για ακόμα μια φορά έκανε δημόσιες αναφορές για παίκτες από τους οποίους είναι απογοητεύμενος…

“Όταν χάνεις 3-0 στο πρώτο παιχνίδι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ήθελα να δω κάποιους παίκτες, να ξεκουράσω κάποιους ώστε να έχουμε περισσότερες λύσεις στα παιχνίδια που έρχονται. Eμείς πάλι πήγαμε να τους δώσουμε κάποιες φάσεις. Και ο σχηματισμός ήταν κάτι που το κάναμε συγκεκριμένα γι’ αυτό τον αγώνα λόγω των προβλημάτων επομένως δεν ήταν δουλεμένο. Ούτε εγώ περίμενα να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα μεσοεπιθετικά. Όμως ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να δω κάποια παιδιά σε διαφορετικές θέσεις. Είχα το περιθώριο να το κάνω αυτό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Έρχονται ντέρμπι και δεν θα έχω την ευκαιρία για δοκιμές σε άλλο παιχνίδι”.

“Έχω στο μυαλό μου διάφορα πράγματα, πρέπει και εγώ να ψάξω για τις λύσεις. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μεσοεπιθετικό κομμάτι και το σκοράρισμα. Είμαι απογοητευμένος από κάποια παιδιά που μπορούσαν να δώσουν περισσότερα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τους καθαρίσουμε το μυαλό τους. Αυτό που δείχνουμε στο γήπεδο δεν είναι αυτό που μπορούμε πραγματικά να παίξουμε. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X