Νέο ντέρμπι με προεκτάσεις

Η απώλεια βαθμών με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και ο τρόπος που ήρθε η νίκη επί της Καραμπάχ, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία στο σημερινό αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο Τσίρειο και δύσκολα μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα αν θα αποτελειώσει ή αν θα αναστήσει τον Απόλλωνα.

Και αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει η ομάδα μας που δεν μπόρεσε ακόμα να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε αποδεκτά επίπεδα.

Αυτό συμβαίνει φυσικά και γιατί ο Ντολ εμμένει σε κάποια πράγματα οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξει σήμερα στο Τσίρειο.

Ευχή όλων είναι να μπορέσει να δει όλα όσα βλέπουν όλοι οι άλλοι και να προσαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο και τις επιλογές παικτών. Ελπίζουμε οι Εφραίμ και Τάμαρι να του έδειξαν ότι μπορεί να τους έχει περισσότερη εμπιστοσύνη.

Η μετάβαση από τη λάμψη των ομιλών στην κυπριακή πραγματικότητα είναι διαχρονικά δύσκολη αλλά ο αγώνας προσφέρεται για να μπουν όλοι στην πρίζα. Το Τσίρειο και ο Απόλλωνας απαιτούν το σεβασμό από πλευράς μας έστω και αν φέτος έχει θέματα.

Τέλος το ότι ο Ντε Βινσέτι είναι στην αποστολή μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X