Νίκη των παικτών και του κόσμου

Ο Ουζουνίδης αναγνώρισε την τεράστια σημασία της νίκης αλλά και την ανάγκη να βελτιωθούμε αφού η ομάδα εξακολουθεί να έχει θέματα. Ο προπονητής μας στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών αλλά και στη στήριξη που είχαν από τον κόσμο μετά το 1-1.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η βαθμολογική μας θέση δεν ήταν η καλύτερη. Ξέραμε ότι αν δεν κερδίζαμε τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Αυτός όμως ήταν ένας καλός λόγος για να βγάλουμε τον εγωισμό των παικτών μας. Προτιμήσαμε να δώσουμε λίγο χώρο στον αντίπαλο για να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις του Απόλλωνα. Το σκορ σίγουρα δεν δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη η νίκη παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο νωρίς. Δεν σημαίνει ότι άλλαξαν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά η ομάδα έχει την ποιότητα να γίνει καλύτερη και οι παίκτες να βγάλουνε περισσότερα πράγματα. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα”.

-Τι αλλάξατε πέρα από την ψυχολογία; Είδαμε παίκτες που έπαιξαν πολύ καλύτερα. “Το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε να γίνουμε λίγο πιο συμπαγής σαν ομάδα. Αλλά δεν θέλω να λέω ότι αλλάξαμε αυτό και εκείνο. Είναι μια νίκη των παικτών και πρέπει να παραδειγματιστούν και αυτοί. Εμείς είμαστε το ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να κερδίζουμε παίζοντας καλά. Ξαναλέω, δεν ήταν νίκη δική μου, ήταν νίκη των παικτών και του κόσμου”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X