Νοσοκομείο ΑΠΟΕΛ: σχεδόν υπερπλήρης

Η νίκη της ομάδας μας και η επιστροφή στην κορυφή πέρασε ήδη σε δεύτερη μοίρα αφού οι τραυματισμοί και κυρίως οι μυϊκοί παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν σήμερα τραυματίες στέλνοντας τα πιο ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Ο Καρλάο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αισθάνθηκε ενοχλήσεις ενώ οι Αστιθ και Σωτήριου αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Αστιθ που αντιμετώπισε πρόβλημα και στον αγώνα με τη ΑΕΚ έκανε νόημα για κάποιου είδους διάταση στο πόδι και ο τραυματισμός του δημιουργεί τεράστιο θέμα αφού η ομάδα ξέμεινε από κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Σωτήριου σε ένα σπριντ έπαθε θλάση η οποια εκ πρώτης φαίνεται να είναι σοβαρής μορφής αφού ο νεαρός δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει όταν πήγαινε προς τα αποδυτήρια.

Το πως και γιατί ένας ένας οι παίκτες πέφτουν είναι κάτι που δύσκολα θα απαντηθεί. Ο κόσμος καλαμπουρίζει την τραγική κατάσταση διερωτώμενος αν φταίει ο Γιωργίτσας αλλά το θέμα είναι σοβαρό.

Τα έργα και οι ημέρες του τεχνικού τιμ του Πασιένσια πλέον κυνηγούν τον ΑΠΟΕΛ και αφήνουν ακόμα πιο εκτεθειμένη τη διοίκηση Πετρίδη και τον Μαντούκα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X