Ντέρμπι αποδείξεων

Το σερί νικών που μας επέτρεψε να πλησιάσουμε την κορυφή θα δοκιμαστεί για τα καλά απόψε στο Τσίρειο αφού η ΑΕΛ θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει το ζητούμενο σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η τυπική ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο Champions League πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Είναι γεγονός ότι η μαγεία του Champions League απορρόφησε πολύ ενέργεια τόσο των παικτών όσο και της τεχνικής ηγεσίας.

Ο κίνδυνος μετά που έχουν αναλώσει τόσες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις είναι να επέλθει ένα ξεφούσκωμα. Είναι αυτό που πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο έτσι η ομάδα να αντεπεξέλθει τον απαιτητικό Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Το πλάνο

Όλα συνηγορούν πως ο Δώνης θα προτιμήσει και πάλι τη διάταξη με ενισχυμένο κέντρο και τρεις αμυντικούς στην ίδια ευθεία. Η άψογη αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ επιβάλλει από πλευράς μας δημιουργικότητα και ικανότητα να βρούμε τις λύσεις κυρίως από τα άκρα όπως επίσης και αποτελεσματικότητα.

Ένα ερωτηματικό αφορά το κατά πόσο παίκτες όπως οι Αλωνεύτης και Ποτέ δεν ξεκινήσουν τον αγώνα προκειμένου να πάρουν ανάσες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!