Ο Ακιντόλα και το κάλεσμα για Τάμαρι

Το αυριανό φιλικό θα δώσει την ευκαιρία στον Ουζουνίδη να δει ξανά κάποιους παίκτες αλλά οι εκκρεμότητες όσον αφορά το ρόστερ της ομάδα μας είναι πολλές και σημαντικές. Η προσθήκη του Λουντέμο κρίνεται σημαντική ενώ έπονται και άλλες. Ο Πετεβίνος κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει μεταξύ άλλων τις περιπτώσεις Ακιντόλα, Τάμαρι και Ζαχίντ.

Για τον Λουντέμο: «Υπάρχει άδεια από τη Ρόζενμποργκ για να προπονείται και να παίζει στα φιλικά. Το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Ιουλίου, δεν έχουμε επίσημες υποχρεώσεις μέχρι τότε. Ήταν από τις πιο περίεργες μεταγραφές, αγωνιζόταν ανελλιπώς στην εντεκάδα της Ρόζενμποργκ, το πρωτάθλημα της οποίας έχει ξεκινήσει. Πρέπει να ενσωματωθεί σε ικανοποιητικό χρονικό διάστημα στην ομάδα μας, έγινε η διευθέτηση, ήρθε στην Κύπρο και μπήκε στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους».

Για τον Μπεν Σαχάρ: «Είμαστε εδώ και αρκετές μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και την ομάδα του. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Δεν μπορεί αν έρθει σήμερα στην Κύπρο γιατί πτήσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, μην περιμένετε επίσημη ανακοίνωση. Όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις πρέπει να έρθει, να περάσει από εξετάσεις και μετά να ανακοινωθεί. Θα πάρει 4-5 24ωρα αν ολοκληρωθεί η συμφωνία σήμερα. Κανένας δεν μπαίνει σε 14 μέρες καραντίνα. Κάνει τεστ και έρχεται. Απ’ εκεί και πέρα γίνονται κατ’ επιλογή τεστ στο αεροδρόμιο, αλλά θα του κάνουμε ούτως ή άλλως εμείς».

Για τον Τάμαρι: «Καλέσαμε τον κόσμο να μη στέκεται στη φημολογία. Είναι αστείο κάθε Παρασκευή να λέμε το ίδιο πράγμα. Δεν είχαμε καμία πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή, πέραν αυτής της Νότινγκχαμ. Αυτοί που υιοθετούσαν και φιλοξενούσαν τα δημοσιεύματα ευελπιστούμε ότι θα κάνουν την αυτοκριτική τους. Αν ήξερε κάποιος τι θα αποφασίσει ο Μούσα θα το έλεγε. Αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στις προπονήσεις και τα φιλικά που έρχονται. Γνωρίζει ότι αν δεν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον ΑΠΟΕΛ, δεν θα φύγει αυτό το καλοκαίρι. Δεν θα έδινε συγκατάθεση σε συμφωνία που δεν θα ικανοποιούσε αυτά που θέλει αν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ. Μεταξύ του παίκτη και του ΑΠΟΕΛ η σχέση είναι πάρα πολύ καλή».

Για τον Βούρο: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία του αντιπροέδρου του ΟΦΗ με τον πρόεδρο της εταιρείας, αλλά πρόταση δεν έχουμε πάρει. Η άδεια που ζήτησε εκπνέει σήμερα. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη, αλλιώς θα πρέπει να έρθει στην Κύπρο».

Για τον Γιάκολις: «Μέχρι στιγμής δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται».

Για τον προγραμματισμένο: «Θέλουμε να φτιάξουμε ρόστερ με βάση την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή, να δούμε πού θα υπάρξουν προσθήκες και αφαιρέσεις. Στην πορεία μπορεί να προκύψουν διάφορα, όπως ενδιαφέρον άλλων ομάδων για ποδοσφαιριστές μας. Ούτε να προδικάσω μπορώ, ούτε να προβλέψω οτιδήποτε. Συνδέονται πολλοί ποδοσφαιριστές με διάφορα σενάρια, θα συνεχίσουμε να το αντιμετωπίζουμε στο μέλλον».

Για το κατά πόσον θα μπορούσαν να πάρουν ελεύθερο τον Ουζόχο από τη στιγμή που έπεσε η Λα Κορούνια: «Δεν το ξέρω αυτό το πράγμα, αλλά για ποιο λόγο πρέπει αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω γιατί κυκλοφορεί αυτό, δεν ξέρω τι συμβόλαιο είχε με τη Λα Κορούνια».

Για τον Σάβιτς: «Η περίοδος των 14 ημερών έληξε χθες. Η καραντίνα συνεχίζεται μέχρι τα αποτελέσματα των δύο τεστ. Έκανε το πρώτο, περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν είναι αρνητικά θα προχωρήσουμε στο δεύτερο. Αν είναι αρνητικό θα έρθει στο προπονητικό κέντρο».

Για το φιλικό με τον Ερμή και τα εισιτήρια: «Ο βασικός πυλώνας είναι το Loyalty, το σχέδιο αξιολόγησης που δοκιμάστηκε διαχρονικά και έγινε πλήρως αποδεκτό από τον κόσμο».

Για τη ΓΣ της εταιρείας, τις επενδύσεις που κάνει ο ΑΠΟΕΛ και το οικονομικό κομμάτι: «Οι επιλογές που έγιναν μπαίνουν σε συγκεκριμένο πλαίσιο οικονομικά. Τα συμβόλαια που έχουν δεν ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο όριο, που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Μπήκε ταβάνι σε σχέση με τη θέση του κάθε παίκτη και με το συνολικό μπάτζετ. Προχωρά το θέμα των μειώσεων, που έχει διανεμηθεί μέσα στα επόμενα τρία χρόνια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X