Ο ανέτοιμος ΑΠΟΕΛ του Κρίστιανσεν

Η άποψη του προπονητή μας ότι η διακοπή θα λειτουργούσε θετικά ήταν μια από τις πολλές λανθασμένες εκτιμήσεις του αφού ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ανέτοιμος για να μπορέσει να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από τη Λάρνακα. Οι παίκτες μας είχαν τόσο παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο Διάστημα του αγώνα που δεν κατάφεραν καν να κερδίσουν το βαθμό της ισοπαλίας παρά το ότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 83.

Το να στοχοποιηθεί ο Εμπεσίλιο που έχασε το αχαστο στο 81 ή και ο Αστίθ που γκελαρε στην ισοφάριση είναι το πιο εύκολο πράγμα. Η ουσία είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν νωθρός, ασύνδετος και με τρομερό πρόβλημα ανάπτυξης σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα.

‘Οπως αναφέραμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα παίζαμε με δεκα παίκτες. Μπορεί αυτό να είναι υπερβολικό και να αφήνει εκτεθειμένη την τεχνική ηγεσία αλλά είναι η πραγματικότητα.

Ο Μπαράλ δεν είναι ακραίος επιθετικός και δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο που του ανατέθηκε.

Ασφαλώς και τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από τον ΑΠΟΕΛ έστω και αν αύριο η διαφορά μειωθεί στους 4 βαθμούς.

Αυτό όμως που κρατάμε είναι τη δυσκολία του προπονητή μας να Διαβάσει σωστά όχι μόνο την πρώην του ομάδα αλλά και τις ικανότητες των δικών του παικτών. Αρνητικό αντίκτυπο έχει επίσης και το ότι παίκτες των οποίων η απόδοση είναι βαρόμετρο όπως ο Σωτήριου δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X