Ο ΑΠΟΕΛ στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Ο ΑΠΟΕΛ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω του τμήματος ερασιτεχνών δρομέων του σωματείου. Στον Μαραθώνιο όπως και στις διαδρομές των 5χλμ και 10χλμ θα αγωνιστούν με τα χρώματα του Σωματείου πέραν των 30 αθλητών, αριθμός πρωτόγνωρος, αν αναλογιστεί κανείς την μόλις δύο ετών δημιουργία του τμήματος των Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Για ακόμη μια φορά η τιμημένη γαλαζοκίτρινη θα τερματίσει στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο!

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, με την ιστορική μοναδικότητά του αποτελεί σημείο έλξης χιλιάδων δρομέων από όλο τον κόσμο, καθώς η συμμετοχή και ο τερματισμός σε έναν τέτοιο αγώνα είναι το όνειρο κάθε δρομέα. H μαγεία της αυθεντικής διαδρομής, που σύμφωνα με τον μύθο ακολούθησε ο Φειδιππίδης μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης των Ελλήνων κατά των Περσών, από τον Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι μοναδική, όπως επίσης και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα λόγω των υψομετρικών διαφορών της διαδρομής, με τις πολλές ανηφόρες και κατηφόρες, που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επίτευξη του στόχου του τερματισμού του αγώνα.

Για αυτό και τους πλείστους ερασιτέχνες αθλητές ο πιο σημαντικός και ουσιαστικός στόχος είναι να καταφέρουν να τερματίσουν τον αγώνα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, φτάνοντας πολλές φορές στα όρια των φυσικών τους δυνάμεων. Όμως αυτή ακριβώς η δυσκολία και η μοναδικότητα της διαδρομής είναι που κάνει το Μαραθώνιο Αθήνας τόσο ξεχωριστό στα μάτια όλων όσων συμμετέχουν από οποιοδήποτε πόστο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι συμμετοχές για την φετινή χρονιά έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με 50000 δρομείς για όλα τα αγωνίσματα (10χλμ και Μαραθώνιο) και πέραν των 2500 εθελοντών!

Σαν ΑΠΟΕΛ νιώθουμε διπλά περήφανοι που αθλητές του Σωματείου μας θα μας εκπροσωπήσουν στην συγκεκριμένη ιστορική διαδρομή και που το όνομα και το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά θα περνά την γραμμή τερματισμού στο επιβλητικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Τρέξτε και με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!