Ο διαφορετικός ΑΠΟΕΛ

Για να μπορέσει να κερδίσει μια ομάδα το πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσει και μερικούς αγώνες χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων. Η ΑΕΚ το κάνει σε ανησυχητικό βαθμό φέτος αλλά χτες το ίδιο συνέβηκε και με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας κέρδισε γιατί εκτός από σοβαρή κατάφερε να κάνει πράξη την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου που είναι το γκολ.

Είναι μεγάλη υπόθεση το ότι τα δυο γκολ ήρθαν χωρίς να χαθούν πολλές ή και κλασικές ευκαιρίες, όπως σε προηγούμενους αγώνες.

Αυτό είναι κάτι που είδαμε για πρώτη φορά φέτος με τους δυο επιθετικούς μας να σκοράρουν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και να καθαρίζουν τη Δόξα.

Αν λοιπόν συγκρίνουμε τον ΑΠΟΕΛ του αγώνα με τον Ερμή όπου κυριάρχησε και έχασε τα άχαστα μένοντας στο 1-1 με τον χλωμό χτεσινό ΑΠΟΕΛ που είχε μπασκετικά ποσοστά ευστοχίας θα πούμε ότι προτιμούμε αυτόν που κερδίζει.

Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν ανοικτά ζητήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν σωστά. Μπορεί να μην έχουμε δεχτεί γκολ ακόμα στην μετά Καρλάο εποχή αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν δούμε ποιους αντιμετωπίσαμε. Ο Ιωάννου αποδεικνύεται “μεταγραφή” αλλά ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να θέλει έναν βράχο στα μετόπισθεν και η επιμονή στον Γιαμπερέ το επιβεβαιώνει. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X