Ο διαφορετικός επιθετικός που ψάχνουμε

Μπορεί η απόφαση για τον αρχισκάουτερ να πηγαίνει από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλά οι προθέσεις και το πλάνο όσον αφορά την μεταγραφική περίοδο που έρχεται έχει ουσιαστικά προδιαγραφεί. Η ομάδα μας προτίθεται να προχωρήσει σε μια τουλάχιστον προσθήκη και η ιεράρχηση των αναγκών καθορίζει ότι αυτή θα αφορά έναν επιθετικό.

“Ψάχνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που μας δίνουν οι Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο” δήλωσε προ ημερών ο Πρόδρομος Πετρίδης και έμεινε ως εκεί. Αποκρυπτογραφώντας την επισήμανση του προέδρου προκύπτει πράγματι η ανάγκη για έναν παίκτη που θα μπορεί να ενισχύσει τον ΑΠΟΕΛ στο πιο δημιουργικό κομμάτι αλλά και που να έχει παράλληλα το γκολ.

Ο Κρίστιανσεν θέλει να προσθέσει στο ρόστερ έναν περιφερειακό επιθετικό ο οποίος θα μπορεί με την ταχύτητα ή και την τεχνική του να διασπά τις αντίπαλες άμυνες.

Για να γίνουμε πιο παραστατικοί οι αρμόδιοι ψάχνουν με παίκτη που να έχει χαρακτηριστικά όπως αυτά των Αλμέιδα και Τρισκόφσκι.

Το μεταγραφικό πεδίο είναι ρευστό και πολλά θα κριθούν από τους παίκτες που θα είναι πράγματι έτοιμοι να έρθουν στον ΑΠΟΕΛ ή και που οι ομάδες τους θα προχωρήσουν στην παραχώρηση τους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!