Ο γεωπόνος και αυτό που μετρά

Ο Πετεβίνος επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο αγώνας με τη Δόξα δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΓΣΠ ενώ στα πιο ουσιώδη είπε πως αυτό που μετρά για τον ΑΠΟΕΛ είναι η ουσία, δηλαδή οι βαθμοί.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

Για τον αγώνα με τη Δόξα που δεν θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ…  

«Είναι κάτι το οποίο γνωρίζουμε εδώ και ένα μήνα περίπου. Στην ομάδα της ΟΥΕΦΑ υπάρχει και ειδικός γεωπόνος που ελέγχει τον αγωνιστικό χώρο και έτσι είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Είχαν εξεταστεί διάφορα ενδεχόμενα («Αντώνης Παπαδόπουλος, «Αμμόχωστος», ΑΕΚ Αρένα), δυστυχώς δεν μπορούν να μας παραχωρήσουν αυτά τα γήπεδο. Υπάρχει μια συνεννόηση και περιμένουμε να αρθεί μια τελεσίδικη απόφαση. Αν αφαιρέσεις τα γήπεδα «Αντώνης Παπαδόπουλος, «Αμμόχωστος», ΑΕΚ Αρένα, τότε ελάχιστα γήπεδα μένουν. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας ΓΣΖ ή στο Δασάκι».

Για τον αγώνα με την Αλκή…  

«Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος και εν μέσω υψηλών αγωνιστικών απαιτήσεων αυτό που μετρά είναι να παίρνεις τους βαθμούς. Χθες, είδαμε μια ομάδα που προσπάθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πετύχαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και αυτό δείχνει ότι η ομάδα επιμένει και δεν συμβιβάζεται. Είχαμε τα δοκάρια, το πέναλτι που αποκρούστηκε από τον Πάρντο. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει η ομάδα το στόχο της έστω και στις καθυστερήσεις. Θα ακολουθήσει μια διακοπή που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετική για μας. Περιμέναμε να μας δυσκολέψει η Αλκή. Δεν είναι τυχαίο που και στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Δεν μπορεί καμία ομάδα να θεωρεί κάτι δεδομένο. Αυτό αποδεικνύει και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ενδεκάδα».

Για τους παίκτες που θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή…

«Εφραίμ, Μπερτόλιο και Εμπεσίλιο. Οι Ορ και Καρλάο δεν έχουν τίποτα σοβαρό και έγιναν αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Θα υπάρχει μια σαφέστατη εικόνα και για τον Μιλάνοφ. Είναι αρκετές οι επιστροφές που έρχονται να προσθέσουν στοιχεία και η διακοπή θα μας βοηθήσει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!