O ιδιαίτερος μήνας που έρχεται

Η απουσίω των διεθνών αλλά και του Ντε Βινσέτι κάνει δύσκολη την προσπάθεια του Ντολ να δουλέψει σε θέματα τακτικής, οπότε αυτά θα γίνει από εβδομάδας. Ο Βούρος μετρά αντίστροφα νοουμένου ότι θα ξεπεράσει το ψυχολογικό παράγοντα της απουσίας ενώ την Παρασκευή υπάρχει και ένα φιλικό.

Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτά και όχι μόνο:

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Δόξα, στην απουσία των διεθνών: «Σε αυτή τη λογική θα μπούμε από Δευτέρας. Έχουμε 10 διεθνείς, καλέστηκε και ο Τάμαρι για κάποια φιλικά, πέραν από τον Ομάρ Χάνι. Έχουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, συν τον Πάβλοβιτς που είναι μια επιπλέον απουσία. Αντιλαμβάνεστε, πως η προετοιμασία δεν αφορά το παιχνίδι με τη Δόξα, αλλά οι προπονήσεις περιορίζονται σε θέματα φυσικής κατάσταση. Γι’ αυτό επέλεξε και ο κ. Ντολ να γίνει το φιλικό, για να μη μείνουν αδρανείς οι ποδοσφαιριστές. Το φιλικό, είναι με τον Ακρίτα 10:30 τη Παρασκευή, στον Αρχάγγελο κεκλεισμένων. Ουσιαστικά από Δευτέρας θα μπούμε στη διαδικασία επανέναρξης της προετοιμασίας. Όχι μόνο για το παιχνίδι με τη Δόξα, αφού θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερος».

Πως βλέπετε το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής; Πως το αντιμετωπίζετε στο ΑΠΟΕΛ; «Όταν δει κάποιος τα αποτελέσματα από στατιστικής άποψης, είναι ότι οι 11 ομάδες, είναι με 4 και 5 παιχνίδια. Τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, έχουμε μόλις τρεις αήττητες ομάδες, και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πόσο μάλλον, όταν όλες οι ομάδες έδειξαν αρκετές αρετές. Ακόμη και αυτά τα παιχνίδια που είναι ανοικτά στο σκορ, διαμορφώνονται χωρίς να είναι τόσο ξεκάθαρα. Θεωρώ πως από το 2010 το πρωτάθλημα είναι υψηλού ανταγωνισμού. Δεν νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια».

Θα κυνηγήσουν περισσότερες ομάδες τη διάκριση φέτος: «Δεν ξέρω για το πρωτάθλημα. Το σημαντικό, είναι ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει κάποιος ποιες θα είναι οι ομάδες της πρώτης εξάδας. Συνήθως μιλάμε για την πρώτη εξάδα, όμως και για τη δεύτερη δεν μπορεί να προδικάσει κάποιος ποιες θα πάνε διαβάθμιση. Απλά το πρωτάθλημα, επιβεβαιώνει την αντίληψη ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για του τραυματίες Μπέζιακ και Ντε Βινσέντι: «Ο Ντε Βινσέντι ζήτησε άδεια και πήγε στην οικογένειά του. Ακολουθεί εκεί τη θεραπεία. Ο Μπέζιακ είναι στην εθνική του ομάδα, αποφασίστηκε από την αρχή, όπως θα μπορούσε να πάει εκεί να κάνει τη θεραπεία του και να αξιολογηθεί. Παρά την ανησυχία που υπήρξε με τον τραυματισμό του, αυτό το ενδεχόμενο είναι να αγωνιστεί σε ένα από τα δυο παιχνίδια με την Εθνική Σλοβενίας. Αν ισχύσουν όσα διαφαίνονται πιθανό να είναι διαθέσιμος με τη Δόξα. Προπονείται κανονικά και ο Βούρος, αυτό που πρέπει να ξεπεραστεί, είναι από πλευράς ψυχολογικής κατάστασης. Όταν περνάς ένα τέτοιο τραυματισμό δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις».

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Νικόλα Ιωάννου: «Ο Νικόλας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την elite του κυπριακού ποδοσφαίρου. Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ. Για αυτό προχωρήσαμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Ξέρουμε ότι παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού. Ξέρουμε και τον στόχο του Νικόλα, με αυτό τον τρόπο όμως διασφαλίζονται τα δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!