Ο Λάγο και η αναζήτηση

Η ανοικτή πληγή στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ πρέπει να κλείσει και η καθυστέρηση που παρατηρείται προκαλεί εύλογες απορίες στους οπαδούς μας. Και αυτό γιατί ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι η ομάδα ήθελε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Ο Καμόρα μας χρησιμοποίησε ενώ η σημερινή διαρροή της περίπτωσης του Λάγο στέλνει κάποια μηνύματα που ίσως να θεωρηθούν ενθαρρυντικά.

Όπως αναφέρει το sigmalive ο 30χρονος Ρομπέρτο Λάγο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων και παρόλο που το μεσημέρι σε δηλώσεις του ο Πετεβίνος ανέφερε ότι δεν έγινε πρόταση σε κανέναν αριστερό μπακ, η συγκεκριμένη περίπτωση αξιολογείται. Είναι όμως δύσκολη περίπτωση παρόλο που ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος αφού η Χετάφε στην οποία αγωνίζεται υποβιβάστηκε στη segunda.

Το βιογραφικό του συγκεκριμένου παίκτη είναι τέτοιο που στέλνει μηνύματα αφού πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ανελλιπώς σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Αυτό δείχνει ότι η ο Κρίστιανσεν προσπαθεί να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και πως η βιασύνη μπορεί να αποδειχτεί εχθρός.

Από την άλλη πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να αναγνωρίσουμε ότι η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι επιθυμητός προορισμός για πολλούς παίκτες. Είναι επίσης γεγονός ότι οι αξιόλογοι παίκτες συνήθως εξαντλούν τα χρονικά περιθώρια και τις επιλογές τους πριν πουν το πολυπόθητο ναι.

Το δεδομένο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για λύση με το ελάχιστο δυνατό ρίσκο και έχει ακόμα μερικές μέρες στη διάθεση του για να καταλήξει σε αυτόν που θα κλείσει μια καλή την πληγή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X