Ο Μερκής είναι πλέον γαλαζοκίτρινος!

Ο Γιώργος Μερκής είναι από σήμερα παίκτης του ΑΠΟΕΛ σε μία κίνηση που έμοιαζε με επιβεβλημένη για την ομάδα μας μετά τους πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς των κεντρικών αμυντικών μας. Η ανταλλαγή Μακρίδη – Μερκή, γιατί στο τέλος αυτό ουσιαστικά έγινε, αφήνει κερδισμένη την ομάδα μας αφού προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη σαφώς πιο ποιοτικό και αξιόπιστο από τον κοντό. 

Η συμφωνία με τον διεθνή παίκτης είναι για 18 μήνες. Μέσα από την επίσημη ενημέρωση δεν διευκρινίζεται αν η ομάδα μας έχει καταβάλει κάποιο ποσό στον Απόλλωνα με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Δήλωση Γιώργου Μερκή:

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μου για να δικαιώσω αυτή τους την επιλογή.

Γυρίζω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου, σε μια μεγάλη ομάδα, την πιο πετυχημένη από πλευράς τίτλων και επιτυχιών στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που επιθυμούσα να έρθω για να αγωνιστώ στον ΑΠΟΕΛ. Για να προσπαθήσω μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες, να κατακτήσω τίτλους και να αγωνιστώ ως πρωταθλητής στους ομίλους του Champions League. Αυτή μου η επιθυμία υποστηρίχθηκε και από την απόφαση μου να αποποιηθώ των όποιων ποσών είχα να παίρνω από τον Απόλλωνα και να αποκτήσω έτσι την ελευθέρα μου για να έρθω στον ΑΠΟΕΛ.

Πλέον αφιερώνομαι πλήρως στη νέα μου ομάδα και στους στόχους που έχει θέσει για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X